Burgere

500 g hakket oksekød
2 spsk. Hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. Worchestershiresauce (engelsk sauce)
Salt og peber

Evt. 8 skiver ost

Nybagte boller

Kryddermayonnaise
Ketchup
2 tomater
½ agurk
½ salathoved
1 løg skåret i ringe
Evt. cornichoner og jalapenos
Dressing af 2 dl. Creme fraiche (eller lignende mælkeprodukt)
1 spsk. ketchup
1 spsk. Hakket pickles (eller tilsvarende syltet agurk)
1 spsk. Citronsaft
Salt og peber samt lidt paprika

Kødet røres med løg, hvidløg, engelsk sauce, salt og peber. Formes til 6-8 flade bøffer (alt efter hvor store man vil have dem, jeg plejer at beregne 2 til hver). Steges på en pande i 3 minutter på hver side. Hvis det skal være cheeseburgere, lægges der et stykke ost på hver det sidste minut, og panden dækkes med et låg.
Dressingen røres sammen og smages til. Grøntsagerne anrettes i skåle. Bollerne bages og kryddermayonnaise røres.
Nu kan alle lave lige den burger de har lyst til!

4 kommentarer
  • Sarah siger:

    Hej Signe.
    Du nævner kryddermayonnaise, men linket virker ikke.
    Kunne du have lyst til at fortælle hvordan du laver den?

    Mvh Sarah

    • Signe siger:

      Hej Sarah
      Så er links opdaterede – i hvert fald i dette indlæg. Da jeg overførte bloggen til eget domæne gik jeg lidt kold i at opdatere alle links, men gør endelig opmærksom på det hvis du falder over flere uvirksomme links, så skal jeg nok rette det 🙂

  • Sarah siger:

    Tusinde tak 🙂
    Skal nok sige hvis jeg støder på flere.

    Mvh Sarah

  • […] til i lasagne, så de var svære at nyde. Jeg fik opskriften, og da vi et par dage senere fik burgere passede de perfekt til. Jeg har før eksperimenteret med pomfritter, men til trods for Heston […]

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This