Det bliver ikke til vildt mange nye opskrifter for tiden; jeg laver masser af mad, men ikke særlig meget nyt. Til gengæld er jeg begyndt at revidere nogle gamle opskrifter, så de får nye billeder, og ind imellem også lidt ny tekst. De første opskrifter på bloggen blev postet i 2008, og det er immervæk noget tid siden. Jeg mener selv at jeg både er blevet bedre til at skrive og ikke mindst fotografere siden, men det vil jeg lade jer læsere vurdere 🙂 Følg med ovre på facebook, hvor jeg poster de nye/gamle indlæg.
Sidste år startede min husbond og jeg en ny tradition; gourmet-påskefrokost. Vi har i en del år holdt rimelig traditionel påskefrokost i sommerhuset med mine svigerforældre, men sidste år gav vi den gas med en gang gourmet, og det var så stor en succes, at vi blev nødt til at gentage det i år. Vi endte med at få 9 vellykkede serveringer, men alt blev indtaget i ro og mag og med en del indlagte pauser, så ingen blev forspiste. Vi fik kun hjemmelavet snaps til, og kun en enkelt øl undervejs, så ingen blev sanseløst berusede.
Hvis du ikke har prøvet at lave sild selv, kan jeg kun anbefale det; både jeg og pigerne spiste med stor fornøjelse begge disse sild, og det er ellers ikke vores hofret. Jeg skal nok poste opskrifterne på et senere tidspunkt.
Her er hvad vi fik at spise:
Hertil slåensnaps
Hertil snaps med citronverbena og fennikelfrø
Hertil snaps med islandsk, vild timian
Hertil kirsebærsnaps
Hertil porsesnaps
Hertil esdragonsnaps
Lavet på denne måde
Hertil pilesnaps
Hertil paradisæblesnaps med honning
Efter denne opskrift
Hertil valnøddesnaps
Hvor ser det lækkert ud. Og en gourmetmiddag den knap så erfarne måske kan overskue. det ser ud som om man kan lave rigtig megt i forvejen. Jeg er ihvertfald inspireret og har lyst til at prøve
Er da glad for at kunne inspirere. Jeg er heldigvis blevet bedre og bedre til at lave gourmetmåltider uden stress; og netop forberede rigtig meget i forvejen 🙂
[…] min fantasi Der var et par af retterne, der var gengangere fra de sidste års påskefrokoster (se 2017 og 2016), men hvad er også en påskefrokost uden […]