Vinder af give-away

Så er konkurrencen slut, og som så mange andre bloggere har jeg benyttet mig af Random Number Generator for at finde en vinder. I må bære over med det forfærdelige udklip – jeg er ganske ny som bruger af klippeværktøjer, og det blev på ingen måde som jeg ville have det.

Hjertelig tillykke til Marie, som ganske tilfældigt er min søster og desuden har fødselsdag i denne uge. Hendes yndlingsblog-opskrift er shawarma II.
Tusind tak til alle de deltagende, det har været rigtig skønt at høre om jeres yndlingsopskrifter. Denne give-away har virkelig fået mig til at føle mig værdsat som blogger, tænk at så mange sætter pris på mine opskrifter.

9 kommentarer
 • Ibs siger:

  Tillykke til søster!

  Og hey du, du er da mega værdsat! Jeg reklamerer nærmest skammeligt meget om min veninde Signe, der blogger om mad 🙂

 • Marie siger:

  Wuuuuhuuuu!!!! Det er første gang jeg vinder i en give away, og så med fantastiske præmier tilmed – alt for sejt. Og ja, en ekstra fødselsdagsgave siger man jo aldrig nejtak til 🙂 Tak for præmie!! 🙂

 • Lis siger:

  jeg er altså også inde og læse på din blog med jævne mellemrum. Så jeg påskønner dig også.

  Kh. Lis

 • […] i verden! Men helt uden for fødselsdagsnummer, så fik jeg i går den præmie jeg vandt ovre hos Signe! Et styks stegegryde og en sauterpande fra Gastrolux, som forhandles af Kitchen One. Det virker som […]

 • Signe siger:

  Hej Signe,
  Jeg er lige lidt bagud med at kommentere; ville bare sige at jeg er VILD med din blog, mest pga de danske opskrifter. Jeg synes bare ikke at jeg kunne skrive under din give-away for så kunne du jo blive nød til at sende to pander til Australien, hvilket sikkert koster mere end selve gryden og panden (også selvom det var sponsoreret).
  Indtil nu er opskriften med thebirkes nok den der har givet mest tårer i øjnene – det er bare fantastisk.
  Jeg er nu også meget glad for curry… ja i det hele taget er jeg vidst meget glad for det meste du sætter på… tak for det!
  Kærlig hilsen
  Signe

  • Signe siger:

   Hvor er det fedt at høre. Kan levende forestille mig at man kommer til at savne det danske køkken, når man er bosat så langt væk.
   Firmaet havde nok vægret sig lidt ved at sende gryder til den anden side af jorden, selv om jeg da godt kunne unde dig en gevinst 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *