Så er det ved at være nytår, og på denne årets sidste aften skal vi være sammen med vores gode venner – fuldstændig som vi plejer.
Vi “slås” lidt om hvem, der skal stå for maden, men i år vandt jeg de 3 af retterne, mens Søren står for appetizeren og den ene dessert, samt selvfølgelig har sin fantastiske kransekage med.
Menuen lyder derfor på
- Kold agurkesuppeshots med røget laksetatar på brødtuille
- Kammuslinger med havtorn, bøgehatte, hasselnødder og brunet smør – hertil lune flutes
- Helstegt entrecote med confiterede kartofler, savoykålspakker med rodfrugter og foie gras-sauce
- Hvid chokoladebudding med pistaciecoulis
- Isbombe
- Kransekage
Jeg ved, det bliver en fest!
Godt nytår til jer alle, håber I kommer godt ind i det nye år, og får noget godt at spise også 🙂
Hold fast det lyder fab 😀
Det satser jeg bestemt på at det bliver 🙂
Hvad rører du din laksetatar med?
Det er så lige præcis den, jeg ikke står for, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig
JATAK! Det lyder awesome 🙂
Håber I får en dejlig nytårsaften – hold på hat og briller!
Jeg skal forsøge, men lover intet 🙂
Ser rigtig spændende ud. Er der opskrifter i arkivet, eller kommer de i det nye år? 🙂
Var der opskrifter i arkivet, havde jeg lagt dem som links 🙂
Opskrifter følger. Godt nytår!
[…] er første akt af den del af nytårsmenuen jeg stod for. Min gode ven Søren havde lavet en skøn kold agurkesuppe, som blev serveret med et […]
[…] er den sidste del af nytårsmenuen endelig klar til at blive nedskrevet. Jeg er godt klar over, at det ikke er specielt politisk […]
[…] ingredienser. Jeg brugte Valhrona Ivoire, som er alle pengene værd. Dette var den ene dessert fra nytårsmenuen, den anden var noget lækker is, som min ven Søren stod […]