Madplan uge 27

I denne weekend har jeg været på hyttetur med min ældste datters klasse, hvilket indebar et minimum af kulinariske anstrengelser (den største udfordring var at finde noget mad som en flok 9-årige gad at spise… Pitabrød med kødsauce!), men en masse andre anstrengelser – nej, de var faktisk søde, og der var næsten ingen konflikter. Dog var jeg noget træt, da vi kom hjem lørdag, og da mormor og morfar var taget til studenterfest med den lille datter, stod den altså på take out til mig og den MEGET trætte datter!
Jeg kan stadig mærke at jeg er lidt flad, så jeg ved ikke hvor nytænkende denne uges madplan er – men det er forhåbentlig ikke det store problem 🙂

Jeg må vist hellere komme med en opskrift på bulgursalat i denne uge, og suppen er jeg meget spændt på – den er fra Gordon Ramsays: Himmelsk nemt, og ser vildt lækker ud!
Faktisk fik jeg at vide i sidste uge, at efter at jeg er begyndt at lave mad til dem, er fraværsprocenten faldet drastisk – og de glæder sig hver dag til at jeg kommer. Mmmm, ææælsker ros!!!

2 kommentarer
  • Marie Ulletved Holmgaard siger:

    Det var da en fantastisk kommentar Signe, sikke en effekt din gode mad har 🙂

  • Signe siger:

    Ja, så føler man sig virkelig værdsat 🙂

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *