Almindelig opdatering

Det er ikke blevet til meget bloggeri herfra den sidste uges tid – og det til trods for at vi var på Norsminde Kro i fredags – til en af de lækreste middage jeg nogensinde har fået. MEN jeg fik desværre den vildeste allergiske reaktion (jeg er næsten sikker på at østers er synderen), så efter hovedretten måtte jeg trække mig tilbage og ofre hele middagen, mens min mand måtte nyde osten alene. Pga. det har jeg været sløj hele ugen, haft appetitløshed og ondt i alle led, nærmest som om jeg har været forgiftet – meget ubehageligt.
Jeg er helt klar på at tage på Norminde Kro en anden gang, det hele var bare så lækkert – men næste gang vil jeg nok gøre opmærksom på at jeg ikke tåle østers! Og jeg skal bare ikke have skaldyr et godt stykke tid…

Jeg har da fået lavet lidt mad – både til arbejdet og herhjemme, men det har ikke været voldsomt inspireret, og nu ser jeg bare frem til at komme et par dage i sommmerhus i Hou; det plejer altid at være dejligt afslappende 🙂


Jeg vil lige anbefale et produkt, jeg er blevet totalt afhængig af – i forvejen elsker jeg grillede røde peberfrugter, og skal nok også blogge om den perfekte grillsauce; romanescosauce, i løbet af sommeren – men det er jo lidt besværligt at grille og flå peberfrugter, hver gang man lige vil komme lidt i en bulgursalat eller lignende – og så fandt jeg dette glas i bazaren (og har også set det ved andre indvandrer-grønthandlere), og de smager stort set ligeså godt som friskgrillede pebre. Der er 6-8 pebre i et glas til en tyver – fantastisk!

6 kommentarer
 • Hanne's verden siger:

  Kære Signe.
  Din stakkel. Godt, at du alligevel kan se det positive ved Norsminde Kro, så du forhåbentligt får en ny oplevelse der igen.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du kan lave med de peberfrugter. Jeg har tit set glassene, men ikke helt vidst, hvad jeg skulle bruge dem til. Har dog set Nigella lave et fad i ovnen med Haloumi ost, krydrede pølser og grillede peberfrugter – det ser ret okay ud.
  Knus og god weekend til dig i Hou.
  Hanne

 • Signe siger:

  Hej Hanne
  Tak tak – ja, madoplevelsen som sådan var der jo ikke noget i vejen med, det er bare mig der bliver mere og mere allergisk med alderen (som om de grå hår ikke var nok…).
  Jeg skal nok poste et par opskrifter med peberfrugter senere :-9
  Hilsen Signe

 • Piskeriset siger:

  Det var dog en ærgerlig måde at slutte middagen af på 🙁
  Er det skaldyr generelt, du er allergisk over for?

  Peberfrugterne i glasset har jeg ikke set før – hvilken lage er det, de ligger i? En form for olie?

 • Signe siger:

  Hej Piskeris
  Jeg tror kun det er østers, men har ikke rigtig lyst til at teste det lige nu. Dog er østers jo heldigvis ret nemme at holde ude af kosten 🙂
  Peberfrugterne ligger i vand, med lidt salt og olie, så de er ikke særlig fede.
  Hilsen Signe

 • Klidmosteren siger:

  Hej Sigen

  Åh, jeg er bare håbløst bagefter. Det er bare SÅ ærgeligt at du blev syg af det, maden ser ellers god ud!

  Jeg elsker også de der grillede røde pebre, plejer at købe dem fra Bonduelle med de koster en arm. Jeg skal vist snart et smut i bazaren og proviantere.

  Knus
  Malou

 • Signe siger:

  Hej Malou
  jeg har også fundet dem hos andre indvandrergrønthandlere, så det er ikke sikkert du behøver at tage helt ud i bazaren for at proviantere (selvom det jo er et fedt sted!!!)
  Hilsen Signe

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *