I dag er det hele to år siden at jeg startede bloggen her. Min bevæggrund dengang var noget med at få formidlet alle de opskrifter jeg havde liggende i skuffen; altså lave en slags interaktiv kogebog. Hvad jeg ikke havde regnet med, var alt det som bloggen har givet mig – nye venskaber, masser af sjove oplevelser, og inspiration fra andre blogs. I de forløbne 2 år er jeg ikke bare kommet et helt nyt sted hen i mit arbejdsliv, men også blevet en kagedåse, hvilket har beriget mit liv på helt nye måder.
Jeg har lavet og spist meget dejlig mad, fordelen ved bloggen er også at jeg får prøvet en masse nye opskrifter af – jeg gider jo ikke blogge den samme opskrift 2 gange, vel?
Jeg har ikke lige lavet noget ny mad her i weekenden, men I kan da lige få et billede af en laber lille forret jeg lavede fornylig; snegle med hvidløgssmør – helt klassisk, og helt fantastisk! I følge etikken indeholdt dåsen ca. 20 snegle, men der var i virkeligheden 28, og 14 snegle pr. næse er altså liiige i overkanten, jeg kunne spise 10, men min søde husbond kunne sagtens spise resten 🙂
Tillykke med blogfødselsdagen! Jeg kender godt det med ikke at lave det samme mad 😀
Det er godt nok alt for længe siden, jeg har fået snegle i hvidløgssmør – hvor købte du sneglene?
Hurra hurra hurra 🙂 Tillykke med bloggens 2 årsdag. Jeg nyder at læse med i din blog. Jeg finder god inspiration her. Tak for den 🙂
Tillykke med dagen Signe, bloggen bliver bedre og bedre!!
HIPHIPHURRA
Og tak for inspiration til klassiske "dyder" og kunster.
@Piske: I Salling, for mindst 1 år siden…
@Vibeke: Velbekomme, og tak!
@Marie: Tak, og tak for al hjælpen undervejs!
@Signe: Velbekomme 🙂
Hov, jeg er desværre bagefter.
TILLYKKE – det er fedt at du har blogget i 2 år. Her er altid noget herligt at finde 😉
*savle* tror da vist lige jeg skal ha' fat i en dåse snegle. Det er ved at være længe siden.
Blog on! Møs
Tillykke! Fru lærer og kagedåse FTW!
Takker med-kagedåserne 🙂
Tillykke med de 2 år på bloggen. Må den leve mange år endnu..
Tak, Lars!