Dette indlæg indeholder affilate links.
Indenfor de senere år er jeg blevet ret vild med gode drinks; det startede med Gin & Tonic, som jeg i mange år overhovedet ikke kunne lide. Det viste sig så, at det jeg egentlig ikke brød mig om, var Schweppes tonic; den er alt for sød og sodavandsagtig til mig, da jeg i bund og grund aldrig har brudt mig om sodavand. Efterfølgende har jeg så også kastet mig ud i forskellige andre drinks; så længe det ikke bliver for sødt, eller fyldt med sodavand, kan jeg godt lide det.
I weekenden var min datter og jeg ude og plukke de smukkeste hindbær ved Ømosebær; vi spiste os næsten en mavepine til, og vel hjemkommet kom der god gang i marmeladekogningen. Da vi allerede har en hel del bær i fryseren, blev ingen bær frosset ned. I stedet blev de 3 kg tryllet om til marmelade, is, drinks, dessert og topping på salaten. Alt sammen utroligt lækkert; og hvis jeg finder tid til det, kan det godt være jeg skal ud og plukke lidt flere bær. I følge ejeren af Ømosebær er der stadig massevis af hindbær en lille måned frem.
Denne opskrift er blot en afart af den klassiske frozen strawberry daiquiri; jeg kan kun anbefale at prøve den med hindbær også.
Raspberry Daiquiri (2 stk)
6 cl lys rom
saft af ½ citron
1 tsk flormelis
15-20 friske hindbær
1 dl isterninger
Kom alle ingredienser i en kraftig blender og kør til en lind masse. Hæld det over i 2 drinksglas, og server med et sugerør.
Drik og vær glad 🙂