Hermed en rigtig mandagspastaret – sovsen tager simpelthen ikke længere tid at lave end det tager pastaen at koge, og er der noget jeg har brug for om mandagen, så er det ekstrem nem mad…
400 g skruer koges i velsaltet vand
100 g skinke (i skiver eller et stykke – hvad man nu har)
1 lille løg
1 fed hvidløg
3 dl ærter
1 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
evt. lidt salvie
salt og peber
Løg og hvidløg snittes fint. Kom det på en varm pande med en smule olivenolie. Svits til løgene er klare og tilsæt så skinken skåret i mindre strimler. Dernæst tilsættes salvie, bouillon og piskefløde. Det koges op, smages til med salt og peber, og lige inden pastaen er klar tilsættes ærterne. Varm igennem og hæld over pastaen. Server med friskrevet parmesan og lidt salat.
[…] ikke været noget problem at finde opskrifter. Indtil videre har den stået på carbonara, pasta med skinke og ærter, alio e olio, arrabiata og frisk pasta med smør. Næste gang skal vi vist have med broccolicreme […]