For en gangs skyld består ugen af hele 5 arbejdsdage, så jeg har rigtig været i tænkeboks over ugens menu. Der er et par gengangere fra sidste måned, men det går vist også endda. Til gengæld er det blevet temmelig grøntsagsbaseret, hele 2 fuldstændige vegetardage, og løgtærte er det jo heller ikke meget kød i. Jeg kunne også godt mærke det, både på regningen, og i armene, da jeg i dag var i Bazar Vest og handle – er du tosset, hvor jeg slæbte…
- Mandag: Pasta med kødboller i tomatsauce samt grøn salat
- Tirsdag: Stegt kylling med kartoffelsalat og grillede grøntsager
- Onsdag: Gazpacho
- Torsdag: Løgtærte og tomatsalat
- Fredag: Pitabrød med falafel og hummus
Familiemæssigt har vi en lidt hektisk uge med op til flere skolearrangementer, men mon ikke det bliver til lidt madlavning alligevel…
Hej Signe
Mums, lækker menu. Hvor er de heldige!
Jeg drømmer stadigvæk om at lave ovnbagt falafel engang. Men de bliver sikkert for kedelige. Har du nogensinde prøvet at lave dem i ovnen?
Knus
Malou
Hej
Aldrig i ovnen. Jeg har meget svært ved at forestille mig at det overhovedet bliver til "frikadeller"? Min falafelopskrift er med rå (kun iblødsatte) kikærter, og man skal ligesom presse farsen sammen for at de holder faconen i olien, så at bage dem, kan jeg kun forestille mig er en dårlig idé… Ser da frem til dine ekspreimenter ud i genren 🙂
Knus S