I efteråret blev jeg kontaktet af FO Århus, som spurgte om jeg havde lyst til at udbyde nogle madkurser. Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne, og efter lidt skriven frem og tilbage blev det til 4 lørdagskurser i februar og marts. Der er et par kurser med bagning og et par med italiensk mad – kursusbeskrivelserne er som følger:
- Bag til en uge (
2.februar6.april)
Glæden ved at bage sit eget brød er stor, og det er slet ikke så svært som man tror. Vi starter med at bage et hurtigt rugbrød, og dernæst flere forskellige slags hvedebrød. Vi bager burgerboller og pitabrød, og laver dej til bagning senere på ugen. Man får surdej med hjem. - Pastamani (9.februar)
Mange mennesker spiser pasta flere gange om ugen, men har du nogensinde prøvet at lave frisk pasta? Smagen og teksturen er helt anderledes.Vi laver forskellige slags pasta fra den helt simple pasta stracchi til de mere avancerede fyldte pastaer. Desuden laver vi den simpleste og bedste tomatsauce, som man også kan overkomme at lave på en mandag. - Italiensk mad – et introkursus (
9.marts20.april)
Vi laver alt andet end pasta. Hemmeligheden bag en god risotto, den simple pizza, den grillede polenta og alle de gode grøntsager i det italienske køkken. Vi dufter til basilikum og drømmer om Toscana. - Den store kagebagning (23. marts)
Vi skal bage alt fra småkager til skærekager og hindbærsnitter. De forskellige typer af kagedej gennemgås, og vigtigheden af gode råvarer understreges. Vil du gerne komme med noget andet end den klassiske drømmekage til næste forældremøde, så har du her chancen for at få noget nyt på repertoiret.
Alle kurserne foregår på Hasle Skole i Århus fra kl. 10 til kl. 15.30. Du kan tilmelde dig her
Jeg glæder mig til at se dig 🙂
Du kommer ikke tilfældigvis til Sjælland og laver sådan nogle kurser…. Det lyder godt nok lækkert det hele.
Det har jeg ikke umiddelbart nogle planer om, men man kan jo aldrig vide 🙂
Kære Signe
Hvor er det altså sejt, at du ligefrem er blevet headhuntet til jobbet. Lyder totalt drømmejob-agtigt.
Kh Nadia
Uhhh head-huntet; sådan havde jeg ikke selv set på det- føler mig straks meget vigtigere 🙂
Jeg håber at det bliver rigtig godt, og glæder mig meget til at komme i gang
Flot program Signe! Håber der kommer rigtig mange 🙂
Det krydser vi begge fingre for
De går efter guldet! Jeg var der – Hvis der ikke lige var så langt.
Heldige deltagere.
Tak for rosen, og skulle du komme til Århus er du da mere end velkommen
Jeg ville også melde mig, hvis der ikke var så langt. Bag brød til en uge-kurset lyder rigtig spændende. Det virker som om man kan være med selvom man ikke er superkok i forvejen,
Det var netop meningen at det ikke skulle være for super-kokke, så jeg har nok ramt tonen meget godt 🙂 Må lave kurser på Sjælland engang