Nytårsmenu 2013 – billeddokumentation

Op til flere af elementerne fra årets nytårsmenu blev ganske vellykkede (hvis jeg selv skal sige det), så her er billederne af maden.

Forret:
Bagt, letrimmet torsk på kålrabi. Hertil dildost (mascarpone blandet med camenbert og masser af dild), dildemulsion (æggehvide pisket med dild-olie) og frisk dild.

IMG_1671Ganerenser: Kaffegranité

IMG_1675Hovedret: Dyrefilet rullet i grøn rasp. Hertil kartoffelkroketter, langtidssimrede porrer med drys af trøffel og sauce med østershatte

IMG_1679Ost: Dolce gorgonzola, 30 måneders parmesan, mandarinmarmelade og pumpernikkel (som desværre ikke var helt vellykket – jeg er ikke så gode venner med min nye ovn endnu!)

IMG_1684Dessert: Panna cotta med lakridsrod, brombærcoulis med lakridssirup og krokant med lakridspulver (det lyder af meget lakrids, men alle tre dele var meget afdæmpede)

IMG_1689

 

 

 

 

3 kommentarer
 • foodfanatic siger:

  Kære Signe
  Hold da helt ferie, hvor lyder den menu fantastisk. Det hele ser superlækkert ud. God idé med parmesanen på ostebordet. Det er en af de oste, som jeg aldrig selv har serveret på et ostebord, men nu får du mig til at indse, at det da er for dumt, når det nu er en af yndlingsostene (som jeg gerne lige nupper en bid af, når jeg går forbi køleskabet).
  Rigtig godt nytår til dig og dine kære.
  Kh Nadia

  • Signe siger:

   Hej Nadia
   Tak for ros 🙂 Jeg er nok farvet af alle de ture til Italien (mærkeligt nok ;-)), og parmesan er og bliver en af mine yndlingsoste. Også godt nytår til dig

 • […] i Meyers Bagebog, har jeg ledt efter en anledning til at få det bagt. Da jeg fandt frem til nytårsmenuen, blev det pludselig aktuelt idet vi også skulle have en osteanretning (hvilket vi ikke plejer). […]

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *