Jeg klarede skærene og er nu back on track rent økonomisk. Jeg har lånt Suverænt Sundt af klidmoster, bare for at få lidt mere vegetarinspiration – så nu får vi se hvordan det spænder af.
- Mandag: Ærtesuppe med ristet chorizo
- Tirsdag: Helstegt kalkunbryst med spelttabbouleh
- Onsdag: Pitabrød med karryhummus
- Torsdag: Pasta med kødsovs og grøn salat
- Fredag: Pizza og tomatsalat
Både tabbouleh og pitabrød kommer fra kogebogen, så nu får vi se hvordan det fungerer. Ærtesuppen er en gammel opskrift fra mit madkursus, som jeg vil prøve at gøre lidt mere hverdagsagtig, og udelade limeflødeskummet som egentlig hører til 🙂
Glæd dig til at læse kogebogen – den er rigtig god 🙂
Det lyder meget spændende med limeflødeskum til ærtesuppe – det har jeg aldrig hørt om før! Men en meget interessant idé.
Det er vildt lækkert – og så med den lidt stærke chorizo oveni, det er en super forret 🙂