Madkursus anyone?

I foråret var jeg på FO Århus’ underviserliste, og havde udbudt 4 forskellige madkurser. Desværre blev ingen af dem til noget grundet for få tilmeldinger 🙁 Vi prøver derfor igen, og håber at nogle flere har lyst til at prøve kræfter med muligheden for at lære nogle nye køkkentricks. Desuden har jeg i denne sæson også fået mulighed for at blive underviser ved Langå LOF, hvor et par af kurserne er de samme, men der også er lidt forskel. Alle kurserne ligger på en lørdag, og varer knap 6 timer, så man rigtig får mulighed for at fordybe sig i madlavning.
Du kan tilmelde dig FO-kurserne her, og Langå-kurserne her. Jeg håber at jeg får mulighed for at undervise nogle af mine læsere. Kurserne er som følger:

  • Bag til en uge (FO: 28. september, LOF: 16. november)
    Glæden ved at bage sit eget brød er stor, og det er slet ikke så svært som man tror. Vi starter med at bage et hurtigt rugbrød, og dernæst flere forskellige slags hvedebrød. Vi bager burgerboller og pitabrød, og laver dej til bagning senere på ugen. Man får surdej med hjem.
  • Den store kagebagning (FO: 9. november, LOF: 26. oktober)
    Vi skal bage alt fra småkager til skærekager og hindbærsnitter. De forskellige typer af kagedej gennemgås, og vigtigheden af gode råvarer understreges. Vil du gerne komme med noget andet end den klassiske drømmekage til næste forældremøde, så har du her chancen for at få noget nyt på repertoiret.
  • Pastamani (LOF: 2. november)
    Mange mennesker spiser pasta flere gange om ugen, men har du nogensinde prøvet at lave frisk pasta? Smagen og teksturen er helt anderledes.Vi laver forskellige slags pasta fra den helt simple pasta stracchi til de mere avancerede fyldte pastaer. Desuden laver vi den simpleste og bedste tomatsauce, som man også kan overkomme at lave på en mandag.
  • Italiensk mad- et introkursus (LOF: 23. november)
    Vi laver alt andet end pasta. Hemmeligheden bag en god risotto, den simple pizza, den grillede polenta og alle de gode grøntsager i det italienske køkken. Vi dufter til basilikum og drømmer om Toscana.
  • Et italiensk festmåltid (FO: 12. oktober)
    Vi skal lave en menu som MAMA ville lave den; med små antipasti, to gange primi (pasta og risotto), kød med grønt til, salat, ost og en lækker italiensk dessert. Vi skal spise, kokkerere, hygge og snakke om Italien.
2 kommentarer
  • Sarah Erez siger:

    Øv, gid man boede i nærheden 😀 Det lyder spændende det hele.

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *