Hvad med et madkursus?

I efteråret blev jeg kontaktet af FO Århus, som spurgte om jeg havde lyst til at udbyde nogle madkurser. Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne, og efter lidt skriven frem og tilbage blev det til 4 lørdagskurser i februar og marts. Der er et par kurser med bagning og et par med italiensk mad – kursusbeskrivelserne er som følger:

  • Bag til en uge (2.februar 6.april)
    Glæden ved at bage sit eget brød er stor, og det er slet ikke så svært som man tror. Vi starter med at bage et hurtigt rugbrød, og dernæst flere forskellige slags hvedebrød. Vi bager burgerboller og pitabrød, og laver dej til bagning senere på ugen. Man får surdej med hjem.
  • Pastamani (9.februar)
    Mange mennesker spiser pasta flere gange om ugen, men har du nogensinde prøvet at lave frisk pasta? Smagen og teksturen er helt anderledes.Vi laver forskellige slags pasta fra den helt simple pasta stracchi til de mere avancerede fyldte pastaer. Desuden laver vi den simpleste og bedste tomatsauce, som man også kan overkomme at lave på en mandag.
  • Italiensk mad – et introkursus (9.marts 20.april)
    Vi laver alt andet end pasta. Hemmeligheden bag en god risotto, den simple pizza, den grillede polenta og alle de gode grøntsager i det italienske køkken. Vi dufter til basilikum og drømmer om Toscana.
  • Den store kagebagning (23. marts)
    Vi skal bage alt fra småkager til skærekager og hindbærsnitter. De forskellige typer af kagedej gennemgås, og vigtigheden af gode råvarer understreges. Vil du gerne komme med noget andet end den klassiske drømmekage til næste forældremøde, så har du her chancen for at få noget nyt på repertoiret.

Alle kurserne foregår på Hasle Skole i Århus fra kl. 10 til kl. 15.30. Du kan tilmelde dig her
Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Om Signe

Foodie, mor til to, lærer, hustru, storgrinende
Dette indlæg blev udgivet i blog. Bogmærk permalinket.

10 kommentarer til Hvad med et madkursus?

  1. rosemarie skriver:

    Jeg ville også melde mig, hvis der ikke var så langt. Bag brød til en uge-kurset lyder rigtig spændende. Det virker som om man kan være med selvom man ikke er superkok i forvejen,

    • Signe skriver:

      Det var netop meningen at det ikke skulle være for super-kokke, så jeg har nok ramt tonen meget godt 🙂 Må lave kurser på Sjælland engang

  2. Thomas skriver:

    De går efter guldet! Jeg var der – Hvis der ikke lige var så langt.

    Heldige deltagere.

  3. Marie skriver:

    Flot program Signe! Håber der kommer rigtig mange 🙂

  4. foodfanatic skriver:

    Kære Signe
    Hvor er det altså sejt, at du ligefrem er blevet headhuntet til jobbet. Lyder totalt drømmejob-agtigt.
    Kh Nadia
    foodfanatic recently posted..Risalamande

    • Signe skriver:

      Uhhh head-huntet; sådan havde jeg ikke selv set på det- føler mig straks meget vigtigere 🙂
      Jeg håber at det bliver rigtig godt, og glæder mig meget til at komme i gang

  5. Sarah Erez skriver:

    Du kommer ikke tilfældigvis til Sjælland og laver sådan nogle kurser…. Det lyder godt nok lækkert det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge