Rijstaffel

Det er vist egentlig bare en lidt fancy måde at lave kylling i karry, men den var et stort hit, og ungerne (primært Olivia, der er i fuld gang med at forvandle sig til et værre madorgel ;-)) elsker når de selv kan bestemme hvad der skal drysses på maden. Desuden blev det ellers ret kedelige kyllingebryst overhovedet ikke tørt på denne måde!

Onsdags-rijstaffel
Snit et løg, 2 fed hvidløg, et æble og enden af 1 stk. citrongræs.
Skær 3-4 kyllingebryster i store tern, vend dem i hvedemel (ca. 1 dl)blandet med karry(2 spsk), salt og peber – jeg plejer at komme det hele i en frysepose, og få en af ungerne til at ryste den. Rist kyllingen af i en stor gryde – gerne af et par omgange, tag det op og stil det til side.

Dernæst ristes grøtsagerne til de er klare, et par spsk. af det krydrede mel fra kyllingen strøs over – husk at røre godt, så der ikke kommer klumper, og tilsæt derefter ½ l. god fond (eller evt. bouillon) og en lille dåse kokosmælk.
Smag det til med salt og peber, og tilsæt kyllingestykkerne de sidste par minutter inden servering.
Servér med velkogte basmatiris, peanuts, rosiner, kokosmel, ananasstykker, mangochutney og hvad du ellers har – Velbekomme.

Print Friendly, PDF & Email

Om Signe

Foodie, mor til to, lærer, hustru, storgrinende

Dette indlæg blev udgivet i hovedret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Rijstaffel

  1. Pingback: frugtsalat med chili og fennikel | Signes Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge