Madplan uge 26

Jeg klarede skærene og er nu back on track rent økonomisk. Jeg har lånt Suverænt Sundt af klidmoster, bare for at få lidt mere vegetarinspiration – så nu får vi se hvordan det spænder af.

  • Mandag: Ærtesuppe med ristet chorizo
  • Tirsdag: Helstegt kalkunbryst med spelttabbouleh
  • Onsdag: Pitabrød med karryhummus
  • Torsdag: Pasta med kødsovs og grøn salat
  • Fredag: Pizza og tomatsalat

Både tabbouleh og pitabrød kommer fra kogebogen, så nu får vi se hvordan det fungerer. Ærtesuppen er en gammel opskrift fra mit madkursus, som jeg vil prøve at gøre lidt mere hverdagsagtig, og udelade limeflødeskummet som egentlig hører til 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i madplan. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Madplan uge 26

  1. Signe skriver:

    Det er vildt lækkert – og så med den lidt stærke chorizo oveni, det er en super forret 🙂

  2. Piskeriset skriver:

    Glæd dig til at læse kogebogen – den er rigtig god 🙂

    Det lyder meget spændende med limeflødeskum til ærtesuppe – det har jeg aldrig hørt om før! Men en meget interessant idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge