Hurtige fiskefrikadeller

Forleden aften fik vi Brdr. Prices dødlækre fiskelasagne – har du ikke prøvet den, kan jeg kun anbefale det. Det der med at der er pesto i, gør bare et eller andet for den samlede smag. Nå, men jeg havde altså købt et ordentligt stykke mørksej til lasagnen, og der var et fint endestykke til overs, så jeg rørte lige lidt fiskefars sammen i dag til frokost – der er nu ikke noget som sådan en nystegt fiskedelle til et stykke rugbrød.
Det er en ret lille portion – så der var ingen tilovers, efter at pigerne og jeg havde spist frokost 🙂

Fiskefrikadeller (ca. 10 stk)
250 g fast fisk (mørksej er super – og dejlig billig!)
2 spsk rasp
1 æg
1/4 løg
1 spsk hakket persille
2 spsk mælk
salt og peber

Det hele skæres i grove tern og køres lindt i en foodprocessor – jeg brugte stavblenderen, det kan IKKE anbefales!
Steg dellerne i en blanding af olie og smør, og server med en citronbåd og et stykke rugbrød.

Dette indlæg blev udgivet i frokost, hovedret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge