Frisk spaghetti

Da jeg i sin tid fik min røremaskine med kødhakker, var der også nogle sjove skiver med til kødhakkeren. Det tog mig lidt tid at finde ud af at det var beregnet til pasta, og i dag fik jeg endelig prøvet det af. Med en god portion pastadej, og en lækker tomatsauce, fik jeg ret hurtigt lavet et meget lækkert og velsmagende måltid – skønt!
Både pasta og tomatsauce har jeg lavet før, så hermed bare billederne af det vellykkede måltid. God weekend!

Kødhakkeren kan bruges til andet end leverpostej!

Pasta klar til kogning

Den færdige ret


14 kommentarer
  • Frk NamNam siger:

    Wauw. Hvor er det bare helt vildt overskudsagtigt! – og meget laekkert!

  • Jule Mig siger:

    Helt enig med Frk NamNam… Meget overskudagtigt at lave sin egen spagettig !!!

    Det er altså sejt, gået !!!

    Ser flot ud !

    Rigtig god weekend
    Hyggehygge
    Marianne

  • Piskeriset siger:

    Det ser vel nok godt ud! Jeg er misundelig! 😀

  • Lotte siger:

    Hei Signe!
    Kjører du bare pastadeigen ut gjennom kjøttkvernen, som når man kverner kjøtt, eller skal man bruke noen innsatser vi ikke kan se på bildene dine?

    Lotte i Norge

  • foodfanatic siger:

    Ah hvor smart. Det ser skønt ud.

  • Signe siger:

    Det var en lidt anden plade end når man hakker fars, men princippet er det samme.
    Til mit forsvar skal jeg sige, at jeg ikke har arbejdet i dag, kun mødt nye kolleger 🙂
    Jeg synes nu pastaen blev lidt tyk, så næste gang vil jeg lave den på pastamaskinen i stedet- den er også nemmere at gøre ren!

  • Klidmoster siger:

    Dæleme smart – men jeg kan godt forestille mig at den er træls at gøre ren bagefter. Tak for i går, det var fab! Møs

  • Signe siger:

    Ikke mere træls end når man har lavet vanillekranse – men pastamaskinen er nemmere at gøre ren end kødhakkeren!
    Det var fuldstændig fab – jeg har hovedpinen der kan bevise det 🙂

  • Signe siger:

    Tak for tippet – det vil jeg nu prøve for vi har ingen pastamaskine…

  • Signe siger:

    Velbekomme. Husk nu at udelade kniven 😉

  • Jakob Kristian Sørensen siger:

    I dig it!

    Jakob

  • kresten siger:

    Jeg har forsøgt et par gange at lave pasta i min kødhakker med pasta indsats som du beskriver, men jeg har problemer med at det hele klistrer sammen lige så snart det kommer ud af maskinen, nærmest før det rammer bordet. Er det noget du kan genkende?

    • Signe siger:

      Egentlig ikke, men jeg laver også altid pastadej meget “hård”.
      1 æg pr. 100 g tipo 00 mel, og ingen salt (bare meget i kogevandet), sørg for at ælte den godt igennem, og læg den færdige pasta på et meldrysset bord – jeg håber det lykkes for dig, for det er jo noget hurtigere end at rulle det på pastamaskinen.

      • kresten siger:

        Jeg plejer at ælte dejen i min røremaskine. Det er lidt svært med så små mængder. Denne gang brugte jeg hænderne, og lod være med at komme lidt olie i og det virkede. Den færdige pasta er stadig noget tyk i det, men det er der nok ikke andet at gøre ved end at bruge et andet mundstykke, hvad jeg ikke har. Desværre er den færdige kogte pasta stadig noget hård og sej i det. Jeg er kommet videre, tak for hjælpen.

  • Skriv et svar til foodfanatic Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *