Et lille tip

Nu er der vist gået 14 (!!!) dage siden mit sidste indlæg – frygtelig dårlig blogger er jeg tilsyneladende. Jeg har taget billeder af en del mad, men derfra og så til at blogge om det, er der åbenbart et stykke vej…
Min undskyldning er todelt – først en 9-års børnefødselsdag (opskrifter følger) og dernæst døde min mormor. Hun var 87 år, gammel og mæt af dage, men jeg er nu stadig noget trist over det – ØV! Da min mand og jeg, for adskillige år siden, har valgt at bosætte os i den modsatte ende af landet i forhold til vores familie, nåede jeg desværre ikke at sige farvel til hende, hvilket ærgrer mig bravt, men til gengæld er mit billede af hende så ikke ødelagt af sygeseng og diffus-hed (ordet så mærkeligt ud uden bindestreg).

For at komme tilbage til det denne blog i virkeligheden handler om – lige et lille bagetip… Jeg bager rigtig meget – har altid lige lidt dej stående, der skal smækkes op til alt fra morgenbrød til pizzabunde. Hver gang noget skal udrulles på bordet, skal man finde melposen frem, og derfor har jeg for mange år siden købt en såkaldt sugar boy med strølåg. Jeg tror jeg købte min i Netto for en flad tier, men jeg har også set dem mange andre steder. Den er så fyldt med mel, og står sammen med olie og eddike – lige til at finde frem når noget skal rulles ud eller lignende!

2 kommentarer
  • Klidmoster siger:

    Hej Signe
    Kondolerer med din mormor. Det er trist at miste nogen man holder af. Det er da en super god idé at ha sådan men dims med mel stående klar på bordet. Sådan en må jeg ud og finde. Jeg bagte forresten dine snegle forleden, de blev helt fantastisk gode. Tusind tak for tippet, med at putte dem i et fad. Det er genialt!
    Glad hilsen
    Malou
    http://klidmoster.blogspot.com/2009/03/i-sneglefart.html

  • Signe siger:

    Hej Malou
    Dejligt at kunne inspirere til lidt bagning i det ganske land.
    Hilsen Signe

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *