Crostini

Tænk engang den luksus det er at være helt alene hjemme en lørdag aften. Jeg oplever det meget sjældent og nyder det derfot ekstremt meget når det sker – tænk engang kun at skulle lave mad til sig selv. De vilde kokkerier bliver det meget sjældent til (har nu ind imellem stegt en roastbeef og bagt gigantflutes, bare fordi jeg havde lyst til en sandwich med tyndtskåret rødt kød), og i går stod den på min ultimative “fast food” favorit: Crostini.
7-10 ca. 1 cm tynde skiver af et godt flutes
2 tomater
2 spsk persille
1 fed hvidløg
1 spsk god olivenolie
salt og peber
skiver af parmesanost (brug kartoffelskrælleren)

Tomaterne ridses igennem blomsten, overhældes med kogende vand og skylles under den kolde hane efter ca. 30 sekunder. Skindet flås af, kernerne fjernes og kødet skæres i små tern. Vend med den grofthakkede persille samt salt og peber.
Rist brødet hårdt på brødristeren. Når det vendes gnubbes det halverede hvidløgsfed mod den ristede side. Når brødet er færdigristet, kommes det på en tallerken, overhældes med olien, toppes op med tomatblandingen og pyntes med et skive parmesanost – så er der alene-hjemme-mad på under 10 minutter!

Print Friendly

Om Signe

Foodie, mor til to, lærer, hustru, storgrinende
Dette indlæg blev udgivet i forret, snacks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Crostini

  1. Marie Ulletved Holmgaard skriver:

    Mums det er lækker solo-mad! Jeg er vildt dårlig til at lave mad til mig selv, men det her lyder som en ret lige efter mit hoved – tak for tips søs 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge