Chokoladetest

Fornylig var jeg så heldig at få tilsendt noget chokolade af mærket Benedict fra webshoppen cakao.dk. Chokoladerne er produceret i Slovakiet af særligt udvalgte kakaobønner fra kakaoproducerende lande. 
IMG_2867

Der er 85 gram chokolade i hver plade, og de koster bare 29,95 pladen i webshoppen. Ikke voldsomt dyrt for kvalitetschokolade.
Jeg besluttede mig til at smage på en enkelt plade og så lave en dessert hvor chokoladen rigtig smager igennem med resten af pladerne. Rio Caribe 67% blev pakket ud og smagt på af børnene og jeg. Pladerne er ikke så tykke, så der er ikke noget voldsomt knæk i dem, men chokoladen smelter dejligt i munden, og har en rig smag.
IMG_2881
Den smager delikat, uden at være overdøvende; en god plade chokolade til prisen.

Resten af chokoladen blev brugt til at lave chokolademousse med; jeg brugte min klassiske opskrift, som altid er et hit, og var meget tilfreds. Jeg valgte at blande Arribe 63% med Ghana 85%, og oplevede at moussen blev noget stivere end den normalt bliver med Callebaut 57,7% (som er min standard-chokolade). Det handler selvfølgelig om at kakaoindholdet i chokoladen er højere, men smagen var også mere intens, end jeg er vant til. Alt i alt var jeg godt tilfreds med udfaldet. Trinidad 72% blev brugt til at lave den fine chokoladepynt på toppen.
IMG_2910
Jeg serverede moussen for min familiegruppe fra efterskolen, der var på besøg, og de var meget begejstrede 🙂

Dette indlæg indeholder affiliate links

Print Friendly, PDF & Email

Om Signe

Foodie, mor til to, lærer, hustru, storgrinende

Dette indlæg blev udgivet i råvarer og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge