Burgere

500 g hakket oksekød
2 spsk. Hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. Worchestershiresauce (engelsk sauce)
Salt og peber

Evt. 8 skiver ost

Nybagte boller

Kryddermayonnaise
Ketchup
2 tomater
½ agurk
½ salathoved
1 løg skåret i ringe
Evt. cornichoner og jalapenos
Dressing af 2 dl. Creme fraiche (eller lignende mælkeprodukt)
1 spsk. ketchup
1 spsk. Hakket pickles (eller tilsvarende syltet agurk)
1 spsk. Citronsaft
Salt og peber samt lidt paprika

Kødet røres med løg, hvidløg, engelsk sauce, salt og peber. Formes til 6-8 flade bøffer (alt efter hvor store man vil have dem, jeg plejer at beregne 2 til hver). Steges på en pande i 3 minutter på hver side. Hvis det skal være cheeseburgere, lægges der et stykke ost på hver det sidste minut, og panden dækkes med et låg.
Dressingen røres sammen og smages til. Grøntsagerne anrettes i skåle. Bollerne bages og kryddermayonnaise røres.
Nu kan alle lave lige den burger de har lyst til!

Print Friendly, PDF & Email

Om Signe

Foodie, mor til to, lærer, hustru, storgrinende

Dette indlæg blev udgivet i hovedret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Burgere

  1. Pingback: Fritter med øldej | Signes Mad

  2. Sarah skriver:

    Tusinde tak 🙂
    Skal nok sige hvis jeg støder på flere.

    Mvh Sarah

  3. Sarah skriver:

    Hej Signe.
    Du nævner kryddermayonnaise, men linket virker ikke.
    Kunne du have lyst til at fortælle hvordan du laver den?

    Mvh Sarah

    • Signe skriver:

      Hej Sarah
      Så er links opdaterede – i hvert fald i dette indlæg. Da jeg overførte bloggen til eget domæne gik jeg lidt kold i at opdatere alle links, men gør endelig opmærksom på det hvis du falder over flere uvirksomme links, så skal jeg nok rette det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge