Agurkesalat med et twist

Bare for at lave lidt andet end den klassiske agurkesalat, fandt jeg på denne her model forleden – den peppede virkelig kyllingen gevaldigt op.

Agurkesalat med chili
1 agurk
1 rød chili
1 dl æbleeddike (eller hvidvinseddike)
2 spsk rørsukker
1 tsk sennepskorn
salt og peber

Agurken halveres og udkernes med en teske. Skær agurken i skiver på ½ cm og kom dem i en skål. Kog eddike op sammen med sukker, sennepskorn, salt og peber samt den udkernede chili i tynde skiver. Hæld lagen over agurken og lade salaten trække mindst en halv time inden den spises, rør i den et par gange undervejs. Velbekomme!

Print Friendly, PDF & Email

Om Signe

Foodie, mor til to, lærer, hustru, storgrinende
Dette indlæg blev udgivet i salat, tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Agurkesalat med et twist

  1. Pingback: Gammeldags kylling | Signes Mad

  2. Pingback: Helstegt kylling på rotisserie | Signes Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge